Urheilu lomien Portugalissa

Kokea todellisen Portugali, pyöräily tauko on yksi hyvä vaihtoehto. Jos ohitat suosittu Algarven alueella ja katsoa pidemmälle pohjoiseen, näet Silver Coast. Hiljaisempi ja vähemmän kaupallistettu alueella ”Costa da Prata” tekee ihanteellinen pyöräilyyn alueella. Siellä järjestetään matkoja saatavilla, mutta olisi viisainta vuokraamalla polkupyörän ja järjestää oma asunto. Unelias kaupungeissa ja kylissä, erinomainen paikallinen ravintoloita, ja kaunis maisema näköala Portugalin maaseutumaiseman koostuu omena ja päärynä hedelmä-ja viinitarhojen, on maailma luontoa ja kulttuuria, joka voi saada todella lähellä pyörällä.

Voisit nauttia melkein mitä tahansa seikkailu urheilun Portugalin Silver Coast, mistä snorklata ja sukeltaa vaellukseen ja meloa lennolle. Koko maa on todella ulkoleikkikenttä, jossa on paljon laadukkaita majoituspaikkoja muutaman yön tai pidempään. Villas täällä ovat useimmiten valmiina toimintaan lomailijan.

Lämpö ja vieraanvaraisuus asukkaiden, viehätys ja erillisten alueelliset erot, aina antaa lomien Portugalin Silver Coast tietty ainutlaatuisuus. Surfing loma Portugalin Silver Coast voi antaa sinulle jännitystä aalloista päivällä ja mahdollisuus nauttia ensiluokkaista majoitusta ja loistavia ravintoloita yöllä. Atlantic tarjoaa hyviä surffailla ja vedet pois Portugalin Silver Coast on maailmanlaajuisesti tunnustettu olevan erinomainen rentouttavaan sekä enemmän rasittava niitä. Luultavasti törmännyt surfing kilpailuja, varsinkin jos viettää aikaa rannikolla. Surffaus kulttuuri täällä on ainutlaatuinen tuntuma muutamia parhaita kehittymätön ja hiljaisimpia rannoista Euroopassa. Koska vähemmän tungosta näissä ympäristössä voi joskus tuntua melko uskomatonta mutta luonnollisesti heinä- ja elokuussa rannat saada enemmän kävijöitä.

Portugalin Silver Coast nauttii hyviä Atlantin tuulet, jotka tekevät vedet erinomaisesti monille tuuli ja vesiurheiluun, ja se on erityisen suosiman purjelaudat. Valjastaa voiman tuulen ja scooting pitkin rantaviivaa otteessa lämmin tuulta käytännössä takaavat milloin vuodesta, kaikki ympäri vuoden ihanteellinen mahdollisuuksia urheilulajissasi- Voodoodreams .

Vaellus ja sokkeloinen voi olla todellinen ilo viheralueet Silver Coast. Mäkiä Costa da Prata ovat suuria, kuten kävely ja seikkailupohjainen ajoja. Mitään lintujen tarkkailu luontoon kävely voi nauttia eri maisemia. On joitakin suuria järviä ja jotkut mutkittelevia jokia, ja vaaramaisemissa tarjoavat monipuolisia valinta eri urheilulajeja, ja tietenkin, camping.

Vastaa