Telttailu lomien Ranskassa

Ranska on Euroopan suosituin camping kohde ja tarjoaa laajan valikoiman camping vapaapäiviä.

On ehdottoman tuhansia leirintäalueet kaikkialla Ranskassa, itse asiassa yli 11000! .

Ne tarjoavat erilaisia palveluja ja tilat ja huomaat, että nämä leirintäalueita on luokiteltu samalla tavalla kuin hotelleissa, joten enemmän tähtiä sivusto on, sitä parempi se on, vaikkakin kalliimpi.

Sen lisäksi, että tyypillinen leirintäalueet käytettävissä, voit myös etsiä paikkoja pitch kuten camping maatiloilla, mutta paljon näitä ei ole laaja valikoima palveluja saatavilla, mutta huomaa, että se on vain valtuutettu paikoissa, että voit leirille eikä paikoissa kuten metsät.

Lukuun ottamatta touring sivustoja, joissa voit pitch omassa teltassa, asuntovaunussa, RV tai matkapuhelin, on monia itsepalveluperiaatteella leirintäalueista, jotka tarjoavat camping telttoja, asuntoautot mökkejä jo paikan päällä kaikki mukavuudet.

Se on nämä tyypit leirintäalueella että voit yleensä löytää palvelut, joihin kuuluu uima-altaat, kaupat, klubeja, baareja, viihde, leikkikentät, jne.

Ne ovat ihanteellisia leirintäaluetta perheen Leirintämatkailuloma ja jotkut jopa tarjota muita toimintoja, kuten tennis, kalastus, Ranskan boccia, syklit vuokraus, ja jopa pelihuoneet allas, snooker jne Ja kaikki tämä voi tehdä ihanteellinen itsensä catering loma hyvin vähän kustannuksella.

Kun touring kanssa asuntovaunun tai matkailuauton, tulet huomaamaan, että on olemassa monia leirintäalueita jotka ovat tyytyväisiä kaukoliikenteen lomailijoille ja ne eivät ainoastaan ole sähköinen koukku pistettä, mutta myös jätehuollon pistettä ja jotkut eivät palvelemaan vammaisten samoin.

Vastaa