Cala San Vicente Mallorcan matkaopas

Cala San Vicenten rantalomakohde sijaitsee vain Mallorcan hiljaisemmalla pohjoisrannikolla vain 35 koilliseen Palmasta. Tämä pieni rauhallinen lomakeskus sijaitsee loistavalla paikalla kauniilla Mallorcan rannikon rannalla. Lomakeskus on ihanteellinen perheille ja pariskunnille, jotka etsivät loistavia pakettimatkoja rauhallisessa ympäristössä kauniilla ympäristöllä ja viehättävillä pienillä rannoilla. Houkuttelevan maaseudun ja upeiden vuorten ympäröimä lomakeskus tarjoaa hyvää majoitusta ja toimivan kalastajakylän, jotka lisäävät Cala San Vicenten viehätysvoimaa.

Lomakeskuksessa on kolme hiekkarantaa viehättävällä lahdella, josta on upeat näkymät Formentorin niemimaan kallioille. Vierailijat voivat nauttia koskemattomasta Cala Barques -rannasta, jota pidetään parhaana kolmesta rannasta, eristäytyneestä Cala Claran rannasta ja Cala Molinsin rannasta. Cala Barques tarjoaa upeat näkymät, rantaravintolat ja laajan valikoiman vesiurheilulajeja.

Cala San Vicenten sää on hiukan viileämpi kuin Mallorcan etelärannikon sää, mutta se nauttii silti kuumista kesistä ja leutoista lyhyistä talvista. Lomakeskus on suosittu lomailijoiden keskuudessa, jotka mieluummin hieman kuivempia viileämpiä lämpötiloja saaren eteläpuolella sijaitsevien kuumien lämpötilojen kanssa. Huhtikuun lämpötilat nousevat noin 20C lämpötilassa noin 28C elokuussa. Kesä-, heinä- ja elokuussa nähdään selkeät siniset taivaat, joissa on noin 11 tuntia auringonpaistetta päivässä ja erittäin vähän sadetta. Cala San Vicente on erittäin suosittu lomailijoiden keskuudessa joulun ja uudenvuoden aikana, kun lomakeskuksessa on edelleen 14 ° C: n lämpötila ja runsaasti auringonpaistetta.

Vastaa