Puerto Naos Kanariansaarilla La Palmassa

Puerto Naos sijaitsee La Palman aurinkoisella länsirannikolla. Kun tämä banaaniveneiden purkamispaikka on, tämä perinteinen kalastajakylä on yksi kahdesta lomakohteesta saarten länsirannikolla. Lomakylä, joka istuu tulivuoren kallioiden alla, on rentouttava paikka, jossa on hyvä majoitus, ravintoloita, baareja ja kauppoja. Lomakeskuksessa on vain yksi hotelli, joka sijaitsee banaaniviljelmässä ja tarjoaa runsaasti palveluita.

On myös huoneistoja, jotka tarjoavat viime hetken loma-tarjouksia lomakeskukseen. Poissa rannasta Puerto Naosin kaupunki koostuu muutamasta kadusta ja bulevardista, jossa on ravintoloita, baareja ja kauppoja.

Lomakeskuksen tärkein nähtävyys on pitkä musta vulkaaninen ranta, joka ulottuu lähes puoli mailia rannikkoa pitkin. Palmujen takana, jotka tarjoavat tervetulleita varjoja, tämä on La Palman pisin ranta ja on ihanteellinen aurinkoa puhtaan sinisen taivaan alla. Lämpimän Atlantin valtameren ympäröimä Puerto Naoksen ranta on saanut Euroopan sinisen lipun. Tämä länsirannikon alue on tunnettu kauniista hiekkarannoistaan. Playa de Charco Verde sijaitsee lähellä Puerto Naosta. Saarten ainoa nudistiranta, Playa de las Monjas, sijaitsee vain Puerto Naoksen eteläpuolella.

La Palmassa on upea ilmasto, jonka avulla voit sukeltaa sukellukseen milloin tahansa vuoden aikana. Kirkas Atlantin valtameri antaa sukeltajille mahdollisuuden tutkia vedenalaisia ​​tulivuorenmuodostelmia, luolia, kanjoneita, tunneleita ja savupiipuja. Kokemuksen vuoksi et koskaan unohda ottaa yösukellusta ja löytää tämän hämmästyttävän vedenalaisen maailman.

Toukokuusta marraskuun loppuun lämpötilat ovat noin 25C, huipussaan 30C: ssa heinä-, elo- ja syyskuussa, toukokuusta lokakuuhun paistaen jopa 10 tuntia auringonpaistetta päivässä. Talvi näyttää lämpötilan joulukuussa noin 23C, joten Puerto Naos on loistava valinta talvilomaksi. Puerto Naosissa on hyvin vähän sateita, noin yksi päivä kuukaudessa kesäkuusta syyskuuhun, mutta lisääntynyt hieman talvikuukausina. Myös meren lämpötilat ovat korkeat ja saavuttavat yli 20C kesäkuusta syyskuun loppuun.

Vastaa