Kalamata Kreikan matkaopas

Kalamata on Manner-Kreikan lounaiskulmassa Peloponnesoksen Messinia-alueen pääkaupunki ja pääsatama. Sillä on parhaat tie-, lento- ja meriyhteydet lomalle Manin niemimaalla ja Messinian-lahdella. Kalamata-alue on suosittu niille, jotka etsivät rentouttavaa rantalomaa, kävijöitä, jotka haluavat tutustua alueeseen, ja juna-harrastajia, jotka haluavat tutkia alueita uskomattomia kapearaiteisia rautateitä.

Kalamata-alue tarjoaa laajan valikoiman maisemia, mukaan lukien vuoret, vihreät laaksot, joet ja rotkat. On kalastajakyliä, vuoristokyliä, kallion päällä olevia rannikon kävelyretkiä, syrjäisiä lahtia ja muinaisia ​​kohteita, jotka odottavat tutkittavaa. Kalamataa ympäröivällä alueella on ihania kreikkalaisluonteisia kyläkohteita. Näihin kuuluvat viehättävä Finikoundan kalastajakylä, jolla on kolme upeaa rantaa, pieni Pylosin satamakylä sen hyvin säilyneellä linnoituksella ja Methoni-kalastajakylä sen kalliolinnalla.

Kalamatan alueen Sinilipun rantoja pidetään Kreikan parhaimpana, ja kultaisilla hiekkarannoilla on viehättäviä lahtia, jotka laskevat varovasti rauhalliselle lämpimälle siniselle merelle. Kesäkuukausina kristallinkirkkaat vedet pysyvät vakiona 25C: n lämpötilassa, mikä tekee niistä täydellisiä uimiseen, sukellukseen ja snorklaukseen.

Kalamata nauttii pitkistä kuumista kesistä ja leutoista talvista. Kesäkautena kesäkuun lämpötila on noin 24 ° C, noustessa 26–27 ° C heinä- ja elokuussa.

Vastaa