Lomat Amsterdamissa – Asioita tehtävänä

Amsterdam on Alankomaiden suurin ja suosituin kaupunki. Vaikka Amsterdam on melko pieni, kaupunki on täynnä satoja nähtävyyksiä matkailijoille.

Museot

Amsterdamin kiertueella kannattaa käydä sen monissa museoissa, jotka ovat kuuluisia historiallisista ja antiikkisista kokoelmistaan. Jotkut Amsterdamin suurimmista museoista ovat Rijksmuseum (tunnetaan 1700-luvun hollantilaisista kerätyistä teoksistaan), Steldelejk-museo, Kroller-Muller (nimetty rikkaan ja arvostetun saksalaisen teollisuushenkilön tytärksi) ja Van Gogh -museo (tunnetaan maalauksellisesta kokoelmastaan) Van Goghin ja muiden 1800-luvun merkittävien taiteilijoiden). Yli 50 museon avulla, joista jokainen kasvattaa uskomattomia kokoelmia, olisi surullinen asia unohtaa museokiertueen kokemus lomalla Amsterdamissa.

Dam-aukio

Dam-aukio tunnetaan historiallisesta arvosta ja on usein tärkeä osa monia Amsterdamin retkiä. Tämän padon kauneus ja historiallinen tausta tekevät siitä osan jokaisen turistin vierailusta Amsterdamin kiertueella. Erilaisia ​​kiehtovia pato-asioita on dokumentoitu myös Amsterdamin historiallisessa museossa.

Risteily Amsterdamin kanavalla

Lomat Amsterdamissa eivät voi koskaan olla täydellisiä ilman Amsterdamin risteilyä upeiden ja uskomattomien kanavien kautta. Risteily kanavien kautta on paras tapa vaalia Amsterdamin kiertuetta, kun näet upeita 1500-luvun taloja ja kartanoita sekä hätkähdyttävää arkkitehtuuria.

Oude Kerk

Pienten talojen ympäröimä Oude Kerk on erittäin vanha ja kaunis kirkko, jota rakastavat monet vierailijat sekä paikalliset että ulkomaalaiset. Kirkossa on gootti-renessanssityylinen rakennus, jossa on kahdeksankulmainen kellotorni. Kirkosta, joka sijaitsee punaisten merkkivalojen alueella, on tullut melko suosittu vierailijoiden keskuudessa Amsterdamin kiertueella.

Hortus Botanicus 

Yli 6000 kasvin kanssa Hortus Botanicus on melko vanha ja ainutlaatuinen kasvitieteellinen puutarha. Se juontaa juurensa vuoteen 1632 ja siinä on joitain kasveja lähes 2000 vuotta vanhoja. Sijaitsee kävelymatkan päässä muista tärkeimmistä nähtävyyksistä, kuten Amsterdamin eläintarha ja vastarinta sekä historiallinen museo, puutarha on merkittävä paikka nauttia lomasta Amsterdamissa.

Utrechtsestraat

Se on myös yksi vilkkaimmista kaduista Amsterdamissa. Lukuisat kaupat tarjoavat design-esineitä, vempaimia, kenkiä, vaatteita, koruja ja myös kaupungin parhaita levykauppoja. Ostokset täällä ovat hauskoja kapeilla jalkakäytävillä, liikenteellä ja kiireisillä ravintoloilla, ruokaviineillä, kaupoista, jotka tekevät paikasta kiireisen ja täynnä elämää. Löydät myös yrttejä, erityyppisiä öljyjä. Lue lisää täältä.

Albert Cuypin markkinat

Albert Cuypin markkinat ovat yli 300 kioskia, ja ne ovat vilkkaimpia ja suosituimpia nähtävyyksiä. Nämä merkittävät ulkomarkkinat tarjoavat erilaisia ​​tuotteita ja sijaitsevat Pijpin alueella. Lukuisten kauppojen ja kahviloiden ympäröimällä markkinat näkevät päivittäin suuren määrän kävijöitä, niin paikallisia kuin ulkomaalaisiakin.

Vastaa